Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, disponibilă acum la precomandă în România. Preț și accesorii incluse

23.04.2024
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, disponibilă acum la precomandă în România. Preț și accesorii incluse
Foto: Xiaomi

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tableta despre care producătorul chinez afirmă că ar oferi un display excepțional, este disponibilă la precomandă pentru clienții din România, până în data de 28 aprilie, prin intermediul magazinului oficial online al brand-ului.

Astfel, utilizatorii pot achiziționa noua tabletă într-un pachet promoțional, la prețul recomandat de 3499 lei, ce include și accesoriul Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard. Pachetul va fi disponibil și în rețelele retail din România care sunt partenere ale celor de la Xiaomi.

Pentru prima dată, tastatura pentru Xiaomi Pad 6S Pro integrează un touchpad, îmbunătățind capacitatea utilizatorului de a selecta fișiere și de a gestiona cu precizie sarcini complexe, cum ar fi editarea video.

Proiectată pentru a răspunde celor mai intense nevoi de productivitate, tableta Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 promite un display excepțional: un ecran 3K de 12,4 inci, cu refresh rate de 144Hz și un aspect ratio de 3:2. Rezoluția este de 3048 x 2032, oferind o densitate de 294 pixeli pe inch (PPI), potrivită pentru sarcini care variază de la citirea de texte, la editarea imaginilor de rezoluție înaltă, și pâna la sesiunile de gaming în cele mai noi jocuri.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4
Foto: Xiaomi

Echipată cu o baterie cu capacitate de 10000 mAh și este complementată de tehnologia de încărcare ultra-rapidă HyperCharge la 120W.

Bazată pe cipul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de 4nm, tableta Xiaomi Pad 6S Pro rulează sistemul de operare Xiaomi HyperOS (bazat pe Android) și introduce trei noi funcții noi: Home Screen+, Colaborare multi-dispozitiv și Xiaomi Smart Hub, care promite să ducă interconectivitatea la noi niveluri.

Noul centru de control al dispozitivelor – Xiaomi Smart Hub – conectează simultan până la șapte device-uri, inclusiv diverse produse Xiaomi AIoT, asigurându-vă că rețeaua de dispozitive este mereu la îndemână. Cu funcționalitatea NFC Tap to Share, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 simplifică partajarea fișierelor printr-o atingere rapidă, oferind o experiență convenabilă pentru utilizatori. Pentru creatorii de conținut, modul Director din aplicația Camera transformă tableta într-un instrument profesional de monitorizare conectat la smartphone.

Ca accesorii care completează tableta Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, sunt listate Stiloul Xiaomi Focus și Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro – instrumente esențiale pentru transformarea dispozitivului într-o veritabilă stație de lucru portabilă.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4
Foto: Xiaomi

Sursa: Xiaomi România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News