Xtex My Tablet 7 – Android 4.0 şi CPU la 1.5GHz, cu 150 dolari

19.04.2012
Xtex My Tablet 7 - Android 4.0 şi CPU la 1.5GHz, cu 150 dolari

Xtex este o companie relativ anonimă pe piaţa tabletelor, ce prezintă o oferă greu de refuzat pentru amatorii de tablete constrânşi de un buget modest: o tabletă cu software de ultimă generaţie şi hardware competitiv, la un preţ de numai 150 dolari.

Xtex My Tablet 7

Chiar dacă nu impresionează prin aspectul exterior, My Tablet 7 pune la bătaie un procesor single-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, conectivitate WiFi pentru acces la internet şi 16 GB spaţiu de stocare intern, în care este găzduită versiunea 4.0.3 a sistemului de operare Android. Nu lipsesc nici dotări considerate opţionale la produse mai scumpe: cameră frontală de 2 MP, port-uri USB şi miniUSB, ieşire HDMI, ieşire pentru căşti şi slot SD pentru extinderea spaţiului de stocare.

Acumulatorul instalat are o capacitate de 3200 mAh şi ar trebui să ofere până la 5 – 6 ore de mobilitate.

Xtex My Tablet 7 - vedere din profil

Pentru preţul plătit avem parte de un ecran cu diagonala 7 inch, ce suportă rezoluţia 800 x 480 pixeli şi dispune de interfaţă capacitivă.

Sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich este livrat cu interfaţa clasică Android şi o selecţie de aplicaţii în care se regăsesc nume ca Dropbox şi Skype.

Xtex My Tablet 7 - vedere spate

My Tablet 7 este disponibilă în versiuni de culoare neagră, alb şi roz.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult