01, telefonul misterios cu 32 GB

25.08.2008
01, telefonul misterios cu 32 GB

Dacă misterul are rolul său în cadrul unei strategii de marketing, atunci un telefon care se numeşte 01 şi arată aşa are succesul garantat. Iar o serie de telefoane care să se numească 01, 02, 03 şi aşa mai departe ar însemna o apariţie originală pe destul de banala piaţă a telefoanelor mobile care nu prea are cu ce să ne surprindă în ultima vreme.

Pe site-ul The01Phone.com nu apar decât o poză şi un timer care ne anunţă că mai sunt (la această oră) 26 de zile (probabil până la lansarea telefonului). Producătorul este deocamdată necunoscut, iar după adresa site-ului, numele terminalului pare să fie, simplu, telefonul 01.

The01Phone

Despre 01 se ştie că va oferi 32 de GB spaţiu de stocare şi va avea o cameră foto de 5 MP. După cum arată, este cu certitudine un touchscreen. Cel mai interesant aspect este tastatura QWERTY atipică pe care 01 o oferă. Aceasta este de fapt o proiecţie afişată pe suprafaţa pe care este ţinut telefonul, proiecţie ce iese la iveală prin sliding-ul lateral al unui mecanism special. Fără sliding-ul mecanismului care să proiecteze tastatura, 01 este doar un mare ecran cu un singur buton.

Chiar dacă nu am văzut decât o singură poză cu 01 până acum, un lucru este clar. Telefonul misterios arată foarte bine şi pare să fie rodul unui concept îndrăzneţ care vine să revigoreze puţin designul banal care populează la ora asta piaţa telefoanelor mobile. Mai multe vom afla peste 26 de zile şi nu ne rămâne decât să sperăm că va fi comercializat şi în Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News