4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, primite în 24 ore de la lansare

4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, primite în 24 ore de la lansare

Apple se mândreşte cu un nou record în materie de vânzări – 4 milioane de comenzi pentru telefoane iPhone 6 şi iPhone 6 Plus primite în 24 ore de la lansare, depăşind stocurile de produse alocate pentru precomenzi.

Cererea pentru telefoane iPhone 6 este atât de mare încât chiar şi după suplimentarea stocurilor multe din precomenzile primite sunt programate pentru livrare cu întârzieri cuprinse între 7 zile şi 4 săptămâni. Cu toate astea, termenele de livrare întinse până în luna octombrie nu par să fi descurajat fanii Apple.

Spre comparaţie, chiar dacă nu au fost disponibile şi la precomandă seriile de telefoane iPhone 5S şi iPhone 5C lansate anul trecut au adunat în week-end-ul lansării vânzări de 9 milioane unităţi. Lansat în anul 2012, iPhone 5 a adunat în primele 24 ore de la lansare 2 milioane de precomenzi.

4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, primite în 24 ore de la lansare

Rămâne de văzut cum vor evolua vânzările după data de 19 septembrie, când iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor intra oficial la vânzare. Pentru început disponibilitatea va fi asigurată în Statele Unite, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie. Lista va fi extinsă din 26 septembrie cu Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Insula Man, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Ţările de Jos, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Qatar, Rusia, Arabia Saudită, Spania, Suedia, Scoţia, Taiwan, Turcia şi Emiratele Arabe Unite. Din păcate disponibilitatea si preturile pentru Romania nu sunt cunoscute până în acest moment.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult