5 Avantaje ale achiziționării unui iPhone de pe refurbished.ro

25.01.2021
5 Avantaje ale achiziționării unui iPhone de pe refurbished.ro

Dispozitivele iPhone sunt fără doar și poate printre cele mai râvnite de pe piață. Din păcate, costul de achiziție al telefoanelor inteligente produse de Apple nu poate fi neglijat.

Şi totuși, cei ce-şi doresc să achiziționeze iPhone X, iPhone 11, iPhone mini, pot beneficia de prețuri foarte mici dacă aleg variantele recondiționate.

Trebuie să precizăm că există diferențe notabile între un dispozitive second hand și un  iPhone recondiționat, și acestea sunt notabile. Dacă primele dintre cele menționate, pot avea urme de uzură evidente, cele refurbished sunt impecabile. În cazul dispozitivelor second hand pot apărea, de la primele utilizări diferite deficiențe, iar remedierea acestora se realizează, de obicei contra cost. În cazul telefoanelor iPhone recondiționate lucrurile sunt total diferit. Iată care sunt câteva avantaje.

Cumpărătorii primesc factură și garanție standard  valabilă 12 luni

Cei ce aleg variante refurbished beneficiază de factură și garanție! În baza acestor  documente produsele neconforme pot fi returnate. În cazul eventualelor defecțiuni, reparațiile sunt realizate în baza garanției.

Clienții au acces la metode de plată variate (Banca, Card, Rate)

Telefoanele iPhone refurbished nu sunt sunt vândute pe stradă  sau la colțul blocului. Sunt comercializate de magazine specializate, care furnizează factură pentru orice tranzacţie. Magazinele pun la dispoziție opțiuni variate de plată. Dispozitivele pot fi plătite online cu card, prin ordin de plată bancar sau chiar în rate.

Dispozitivele vin în cutii cu  accesorii noi (cablu date + încărcător + cutie)

Când cumperi un telefon la mâna a doua, te încearcă un oarecare sentiment neplăcut. Fie accesoriile sunt deteriorate, fie nu sunt deloc. În cazul telefoanelor recondiţionate sunt înlocuite toate accesoriile. Cei ce le utilizează nu duc grija pieselor încărcătoarelor nefuncționale sau a cablurilor defecte.

Clienții au posibilitatea de returnare în 14 zile

Legislația în vigoare privind returul produselor se aplică şi în cazul magazinelor şi a service -urilor care comercializează telefoane recondiţionate. Deci clienții nemulțumiți de produs îl pot returna. Este totuși important ca aceștia să se încadreze în perioada legală maximă de 14 zile. Trebuie să recunoaştem, ca cei ce achiziţionează dispozitive second-hand nu beneficiază de acest drept.

Liber în Orice Reţea

Nimeni nu poate ignora un asemenea avantaj. Utilizatorii nu vor avea bătăi de cap legate de costul de deblocare, perioade de deblocare sau compatibilitatea rețelei. Dispozitivele iPhone X refurbished pot fi utilizate imediat după achiziţionare, indiferent de reţea!

Pe refurbished.ro vei gasi mereu cele mai bune telefoane la cele mai bune preturi si o gama variata de modele de unde sa alegi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult