5 idei de cadouri pentru un gamer

11.11.2021
5 idei de cadouri pentru un gamer

Găsirea unui cadou pentru un gamer poate fi extrem de dificilă. Oare i-ar plăcea ceva pentru sesiunile de gaming sau, mai degrabă, un obiect pentru momentele de relaxare?

Orice cadou ai alege, important este să-i fie de folos, să se bucure de el și, de ce nu, să-i amintească de tine. Iată câteva sugestii cu care nu poți da greș în alegerea unui cadou pentru un gamer înrăit:

Smartphone pentru gaming

Smartphone-urile din prezent sunt atât de puternice, încât au devenit o alternativă la consolele portabile pe care le foloseam în anii trecuți. În plus, pe Google Play și AppStore găsești o mulțime de variante de mobil ale unor jocuri pentru PC, cum ar fi Minecraft, GTA San Andreas, Goat Simulator sau Among Us. Dacă mai adăugăm și faptul că Stadia sau NVIDIA GeForce NOW permit rularea de jocuri în cloud, de pe orice dispozitiv mobil, cu siguranță un smartphone pentru jocuri este un cadou inspirat. Găsești aici câteva sugestii de telefoane pentru gaming, dacă ai nevoie de inspirație în goana după cadoul potrivit.

Scaun pentru gaming

Bineînțeles că nu putea lipsi din lista noastră scaunul pentru gaming. Acesta este extrem de confortabil și poate susține postura în timpul sesiunilor prelungite de joc. Spre deosebire de scaunele de birou, cele de gaming au anumite părți mobile ce permit reglarea acestora în funcție de tipul de corp și preferințele jucătorului.

Merch cu jocul preferat

O altă sugestie cu care sigur nu o să dai greș este un merch cu jocul preferat. Iar aici lista este extrem de lungă: tricou, hanorac, poster, figurine, cană, mouse pad ș.a.m.d. Majoritatea jocurilor celebre au pe site-ul oficial o secțiune de shop, unde găsești și produse branduite, sau poți încerca să cauți pe Google un magazin cu merch-ul care te interesează.

Consolă portabilă cu jocuri retro

Acest cadou poate fi potrivit pentru gamerii „cu experiență”, care au prins consolele NES, Terminator sau PlayStation 1. Cu o consolă portabilă poți face fericit un amator de jocuri retro, mai ales că aceasta poate avea instalate chiar și câteva sute de jocuri, unele dintre ele celebre, cum ar fi Mario Bros, Contra, Street Fighter sau Tanks.

Ochelari pentru lumina albastră

Statul prelungit cu ochii într-un ecran poate dăuna ochilor, deoarece aceștia nu reușesc să oprească într-un mod eficient lumina albastră. Poți arăta grijă față de o persoană pasionată de gaming, făcându-i cadou o pereche de ochelari pentru calculator. Aceștia sunt creați pentru a filtra lumina albastră, emisă de către ecranul digital, reducând astfel tensiunea oculară și senzația de ochi uscați.

Fiecare zi este o ocazie pentru a oferi un cadou unei persoane dragi, iar dacă este pasionată de jocuri, cu siguranță va fi încântată de una dintre sugestiile din articol.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult