Accesoriile oficiale pentru Samsung Galaxy S 4

15.03.2013
Accesoriile oficiale pentru Samsung Galaxy S 4

Samsung ştie că Galaxy S 4 va fi un succes. Rămâne de văzut cât de mare, însă vânzările vor fi cel puţin de ordinul milioanelor de unităţi. Aşa se facă că pe site-ul oficial al producătorului coreean a apărut o listă cu 10 accesorii oficiale. Când plăteşti mult pentru un top de gamă, s-ar putea să vrei să protejezi acel gadget. Samsung oferă patru huse de protecţie. Printre ele se numără Flip Cover-ul pe care-l ştim de la Galaxy S III şi o husă din silicon. Foarte interesantă este husa S View Cover, care seamănă mult cu cea Flip, dar lasă descoperită casca şi o porţiune din ecran. Probabil că utilizatorul lui Samsung Galaxy S 4 va putea să răspundă la un apel fără să deschidă husa.

Husa S View Cover

Pentru amatorii de sporturi şi fitness, Samsung are S Band, un accesoriu sub forma unei brăţări cu care pot fi monitorizate caloriile, numărul de paşi şi distanţele parcurse. De asemenea, brăţara poate urmări mişcările din timpul somnului. Rezistentă la apă, S Band va comunica cu aplicaţia S-Health 2.0, probabil prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Brăţara S Band

De departe cel mai interesant accesoriu al lui Samsung Galaxy S 4 va fi Game Pad-ul. Acesta are o configuraţie simlară cu cea a controller-ului consolei Xbox 360 şi se conectează la telefon prin Bluetooth, via NFC. Ar fi fost drăguţ ca Samsung să ofere şi o baterie cu capacitate mare în acel gamepad, pentru a suplini consumul mare al telefonului din timpul rulării jocurilor. Tind să cred că întreg ansamblul ar fi devenit însă prea greu pentru a fi ţinut în mână. Game Pad este disponibil şi pentru alte modele, fiind recomandat pentru ecrane cu diagonala de la 4” la 6.3”.

Un accesoriu foarte atrăgător - Game Pad pentru Galaxy S 4

Pentru că Galaxy S 4 poate să vină şi cu suport pentru încărcare fără fir, producătorul are pregătit un încărcător compatibil. Din păcate, nu se ştie momenta în ce ţări sau pieţe va fi disponibilă această facilitate. Se pare că fiecare operator în parte va avea posibilitatea să aleagă dacă vrea sau nu încărcare wireless pentru terminalele Galaxy S 4 pe care le va vinde.

Încărcarea bateriei fără fir

Samsung vrea să ofere o experienţă de sunet Hi-Fi cu noul să top de gamă. Headset-ul pe care-l oferă are căştile de tip in-ear şi o telecomandă cu volum pe fir. El iese în evidenţă prin faptul că fiecare cască are două difuzoare: unul pentru înalte şi unul pentru medii şi joase. În teorie, el ar trebuie să ofere o calitate audio mai bună decât a căştilor cu un singur difuzor. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în realitate.

Headset-ul Hi-Fi

Între accesoriile oficiale pentru Samsung Galaxy S 4 se numără şi o baterie opţională, care vine cu o bază de încărcare dedicată. Cei care plănuiesc o excursie mai lungă s-ar putea să aibă nevoie de ea. Ultimele două accesorii au legătură cu S Band. Este vorba despre un monitor pentru ritmul cardiac ce poate fi folosit în timpul alergării. El funcţionează împreună cu aplicaţia Running Mate. Ultimul accesoriu oficial este un cântar. El are un afişaj electronic şi se conectează la rândul său prin Bluetooth la smartphone. Pentru monitorizarea zilnică a greutăţii este folosită aplicaţia S-Health 2.0.

Baterie de rezervă şi bază de încărcare pentru ea

Cel mai ciudat accesoriu oficial - cântarul cu Bluetooth

Urmărește Go4IT.ro pe Google News