Acer lansează Triton 900, un laptop de gaming care poate fi convertit în tabletă

08.01.2019
Acer lansează Triton 900, un laptop de gaming care poate fi convertit în tabletă

Atunci când auzim de laptopuri 2-in-1, de regulă de gândim la portabile mici şi uşor de transportat, util pentru acces rapid la internet şi vizionarea de filme pe tipul călătoriilor. Însă Acer Triton 900 este un produs cu totul diferit, capabil să ofere o experienţă de gaming convingătoare şi să ţină locul unui workstation portabil.

Complet neobişnuit pentru un laptop de gamin, Acer Triton 900 pune ecranul într-o balama care permite rotirea la 360°, portabilul devenind un fel de tabletă masivă pe ecranul căreia putem desena şi desfăşura diverse activităţi care nu au neapărat legătură cu partea de gaming.

Parte din gama Acer Predator de portabile pentru gaming, Triton 900 vine echipat cu un ecran IPS 4K de 17”, compatibil cu tehnologia G-Sync. La origini, un laptop de gaming veritabil, portabilul vine echipat cu un procesor Intel Core i7 8th gen şi accelerator Nvidia RTX 2080, suficient de performant pentru orice joc PC din generaţia actuală. Pe lista dotărilor intră şi un receptor Xbox wireless, conectarea unui gamepad dezvoltat pentru consola Xbox nepunând nici un fel de problemă.

Cu o grosime de 0.7 inch în cel mai subţire punct, Acer Triton 900 nu este şi cel mai uşor laptop pentru gaming de pe piaţă, deşi greutatea de 1.85 Kg este în limite rezonabile chiar şi pentru un laptop de folosit la birou.

În funcţie de bugetul disponibil, Acer Triton 900 poate fi configurat cu până la 32 GB memorie RAM DDR4 şi dispozitive de stocare cu interfaţă NVMe. În varianta cu dotări de bază preţul unui laptop Triton 900 porneşte de la 3999 dolari, rivalizând costul unui desktop pentru gaming mai bine dotat. Acer va livra noile portabile pentru gaming începând cu luna martie 2019.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult