Acer prezintă Liquid E1 şi Liquid Z2 – telefoane dual-SIM accesibile

20.02.2013
Acer prezintă Liquid E1 şi Liquid Z2 - telefoane dual-SIM accesibile

Liquid E1 şi Liquid Z2 sunt două telefoane Android din oferta Acer pentru anul 2013, adresate utilizatorilor cu bugete limitate.

Acer Liquid E1

Destinat pieţei europene şi oferit la un preţ cuprins între 199 şi 229 euro, Acer Liquid E1 este un telefon Android cu dotări de nivel mediu, optimizat pentru activităţi multimedia. Modelul vine echipat cu ecran qHD de 4.5 inch şi difuzoare stereo cu tehnologie DTS Sound. Sistemul de operare livrat este Android 4.1 Jelly Bean, utilat cu o aplicaţie ce previne afişarea mesajelor de notificare în timp ce urmărim filme în mod maximizat.

Acer Liquid E1

În carcasa cu forme rotunjite Liquid E1 ascunde un chipset dual-core la 1GHz şi acumulator de 1760 mAh. Configuraţia include 1 GB memorie RAM şi 4 GB spaţiu de stocare intern (extensibil prin ataşarea unui card microSD), cameră frontală de 0.3 MP şi cameră foto de 5MP cu blitz LED. În varianta de 229 euro, terminalul oferă în plus şi suport dual-SIM.

Acer Liquid Z2 este un smartphone entry-level ce poate fi achiziţionat la un preţ cuprins între 99 şi 129 euro, pentru varianta cu suport dual-SIM.

Acer Liquid Z2

Ceva mai mic decât frăţiorul său mai costisitor, Z2 vine echipat cu ecran HVGA de 3.5 inch şi un chipset dual-core la 1 GHz. Configuraţia mai include o cameră foto de 3MP sau 5 MP, modul radio FM, A-GPS, WiFi N şi Bluetooth 3.0, respectiv acumulator de 1300 mAh. Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean are la dispoziţie 512 MB RAM şi 4 GB memorie flash integrată, extensibilă prin ataşarea unui card microSD.

Acer Liquid E1 şi Liquid Z2 vor ajunge mai întâi în magazinele din Belgia, Franţa, Ţările de Jos şi Ucraina, urmând să-şi facă apariţia şi în alte regiuni ceva mai târziu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult