Acer prezintă noua gamă de smartphone-uri Zest

25.02.2016
Acer prezintă noua gamă de smartphone-uri Zest

Acer a anunţat în cadrul Mobile World Congress o nouă gamă Zest de telefoane inteligente. Aceasta include modelele Liquid Zest şi Liquid Zest 4G, adresate utilizatorilor foarte activi în social media, amatori de muzică şi care au nevoie să fie în permanenţă conectaţi cu prietenii.

Cele două modele smartphone se fac remarcate printr-un design subţire şi funcţional, respectiv ecranul de 5˝ cu tehnologie Zero Air Gap, care îmbunătăţeşte vizibilitatea imagini eliminând spaţiul dintre modulul pentru interfaţă touch şi panoul LCD.

Ambele modele oferă o rezoluţie HD 720 x 1280 şi o camera principală de 8MP F2.0 cu auto-focus şi o camera frontală de 5MP cu lentilă ce suprinde imaginea la 85 de grade.

Acer Zest va fi diponibil în EMEA în aprilie începând de la 109 euro, iar Liquid Zest 4G din luna mai, de la 149 euro.

Liquid Z630, cu procesor octa-core

Acer a lansat, de asemenea, o versiune mult mai puternică a smartphone-ului Liquid Z630, serie prezentată la IFA în septembrie. Noutăţile aduse de noua versiune Liquid Z630S sunt capacitatea de memorie şi stocare, precum şi puterea de procesare.

Dispozitivul integrează un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64-bit, tactat la 1,3GHz, are o memorie RAM de 3GB şi o capacitate de stocare internă de 32GB. Acumulatorul de 4000 mAh promite folosirea fără griji pe durata întregii zile, indiferent de activităţile desfăşurate. Smartphone-ul are un ecran IPS HD de 5,5˝cu Zero Air Gap, precum şi două camere foto de 8MP cu unghi larg de vizualizare, respectiv auto-focus, ambele capabile să filmeze HD. Dispozitivul are conectivitate LTE Cat4, WiFi 802.11 b/g/n şi Bluetooth 4.0.

Acer Liquid Z630

Totodată, Z630 e echipat cu AcerEXTEND care permite conectarea wireless a smartphone-ului la un PC compatibil şi vizualizarea ecranului telefonului într-un emulator pe PC.

Acer Liquid Z630S este disponibil în EMEA de la 229 de euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult