Acesta ar putea fi LG G6, noul flagship al producătorului corean

25.01.2017
Acesta ar putea fi LG G6, noul flagship al producătorului corean

Faptul că LG pregăteşte lansarea unui nou flagship numit G6 nu este tocmai un secret, compania oferind în ultimele câteva săptămâni detalii despre capabilităţile dispozitivului, fără să le confirme în mod explicit. Punând cap la cap toate detaliile oferite de companie, cât şi informaţiile scăpate pe internet de către persoane care au văzut prototipuri ale dispozitivului, avem acum o imagine destul de clară asupra aspectului exterior al dispozitivului, modelat de un designer profesionist.

Imaginea de mai sus ar putea fi cea mai apropiată aproximare a designului lui LG G6 de dinaintea lansării oficiale. Acesta pare să adopte o construcţie din aluminiu şi sticlă (ramă metalică, spate din sticlă), fără acces la acumulator şi fără componente detaşabile. Display-ul 21:9 (sau 2:1) sugerează că avem de a face cu un dispozitiv de dimensiuni mari, în timp ce colţurile acestuia par a fi rotunjite, ceva ce am mai întâlnit anul trecut pe modelul Mi MIX de la Xiaomi. Asemeni zvonurilor despre Samsung Galaxy S8 şi zvonurile despre G6 sugerează că acesta ar putea veni cu margini foarte subţiri în jurul display-ului.

Specificaţiile tehnice vehiculate online în ultimele săpămâni sugerează integrarea unui chipset Snapdragon 821 (se pare că Galaxy S8 va fi primul echipat cu modelul 835, întrucât acesta este produs în fabricile Samsung), 4 GB memorie RAM, sistem dual camera cu senzori de 16 şi 8 megapixeli, display de 5,7” cu rezoluţie 2650 x 1440 şi acumulator de 3.200 mAh.

Dacă acesta este sau nu designul final al telefonului vom afla pe data de 26 februarie, când LG va susţine o conferinţă de presă dedicată noului flagship G6. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult