Actualizarea Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III, mai aproape decât speram

22.08.2012
Actualizarea Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III, mai aproape decât speram

Cumpărătorii terminalului Galaxy S III vor avea şansa de a sări la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android în circa o săptămână, Samsung fiind acum în fazele finale de testare ale actualizării la Jelly Bean.

Conform informaţiilor obţinute de Android Central, această actualizare va fi lansată după evenimentul Samsung care va avea loc pe data de 29 august în cadrul expoziţiei IFA Berlin 2012 şi va fi disponibilă tuturor utilizatorilor versiunii internaţionale a terminalului, adică cea bazată pe soluţia Exynos 4 Quad, singura dealtfel comercializată în România. Ca de obicei, această actualizare va fi disponibilă pentru început doar pentru terminalele care nu sunt particularizate de operatori.

Pe lista noutăţilor, pe lângă îmbunătăţirile aduse de versiunea 4.1 a sistemului de operare Android, Samsung va introduce şi un „Dormant Mode”, un mod de lucru îmbunătăţit pentru notificări şi alerte, şi un mod de lucru simplificat cu mediul TouchWiz.

Dacă acestă actualizare va sosi într-adevăr în perioada specificată de sursele Android Central, Galaxy S III va fi primul terminal, cu excepţia modelelor de referinţă Nexus S şi Galaxy Nexus, care va rula cel mai proaspăt cod Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News