Aflăm noi detalii despre OnePlus Nord după ce telefonul a primit certificare TUV Rheinland

20.06.2020
Aflăm noi detalii despre OnePlus Nord după ce telefonul a primit certificare TUV Rheinland

OnePlus Nord, smartphone-ul mid-range pe care compania asiatică OnePlus se pregătește să îl lanseze, va dispune de încărcare rapidă a bateriei 30W. Terminalul, cunoscut înainte sub numele de OnePlus Z, a primit certificare de la TUV Rheinland.

Smartphone-ul are număr de model AC2003 și va fi disponibil în multe țări din Europa, transmite GSMArena.

Potrivit zvonurilor, OnePlus Nord va fi un telefon 5G cu chipset Snapdragon 765G. Terminalul va avea display AMOLED cu diagonala de 6,55”, cu cititor de amprentă încorporat și rată de împrospătare de 90Hz. Sistemul quad-camera va include, se pare, senzor principal de 64 MP.

Nord va beneficia de 12 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie de 4.500 mAh. Terminalul va fi livrat cu sistem de operare Android 10 și cu interfață Oxygen OS.

Telefonul va fi lansat luna viitoare, la un preț mai mic de 500 de dolari.

OnePlus a pierdut mulți fani după ce a început să lanseze modele scumpe. Șeful companiei știe acest lucru. Pete Lau a declarat, într-un interviu recent, că OnePlus se va concentra din nou pe modele accesibile de smartphone-uri, dar va lansa în continuare și dispozitive premium.

TUV Rheinland, cu sediul în Koln, este un organism de certificare și inspecţie din Germania cu o istorie de 140 de ani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult