Alarma ideală pentru bărbaţi

10.06.2009
Alarma ideală pentru bărbaţi

Ceasul cu alarmă este instrumentul care-ţi poate salva pielea în aceste vremuri negre de criză. Nu putem spune acelaşi lucru despre “Smash Clock”, o alarmă care incită la violenţă. Ce poate fi însă mai plăcut decât să scapi de zgomotul rău prevestitor al unei noi zile de lucru prin aplicarea unui pumn enorm în “creştetul” ingratului dispozitiv? Iar apoi să mai dormi o oră, două, trei sau toată ziua.

Smash Alarm Clock

Reprezentantele sexului frumos şi conştiincios nu vor fi de acord cu aşa ceva, însă bărbaţii cu spirit rebel vor aprecia din plin ineditul gadget. Din păcate pentru ei, cineva trebuie să-l producă – momentan este doar un concept. Aşteptăm temerari căci, recunoaştem sau nu, deşteptătorul ăsta chiar are potenţial.

Smash Alarm Clock

De partea cealaltă, există şi indivizi mai paşnici care nu doresc să zdrobească bietul aparat pentru simplul fapt că a îndrăznit să-i aducă la realitate, cruda realitate: o nouă zi de lucru. Pentru ei, dimineaţa se poate traduce în plăcerea de a-şi vedea partenerele nemachiate, naturale, cum deschid ochişorii mici şi îi ţintesc cu privirea unei pisicuţe dornice de răsfăţ. Dar dacă nu au o parteneră? Nico problemă, există ceasul care o înlocuieşte – Orgasmo Clock.

Să recunoaștem, nu toți suntem însurați (ăsta e un lucru bun), nu toți avem iubite și, cel mai grav, unii dintre noi nu au parte nici măcar de o aventură amoroasă. Pentru a compensa o foarte mică parte din amărăciunea cauzată de lipsa unei partenere, cineva s-a gândit la un acest ceas deșteptător care, în locul soneriei ce te scoate din minţi, emite cu fidelitate vocea unei femei extaziate.

Orgasmo Clock

Chiar dacă tu nu ai nevoie de așa ceva, acest inedit ceas este cadoul care nu poate fi trecut cu vederea, așa că aruncă o privire în agenda telefonică și vezi pe cine poți face fericit. Costă aproximativ 25 $ și este disponibil în magazinul online Gobaz.

Mai jos îţi prezint o listă cu alte ceasuri deşteptătoare atipice care s-ar putea să-ţi placă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News