Alcatel a lansat smartphone-ul IDOL 4S, cu Windows 10 Mobile, suport pentru Continuum şi chipset Snapdragon 820

01.11.2016

Alcatel a lansat smartphone-ul IDOL 4S, cu sistem de operare Windows 10 Mobile. Terminalul are carcasa realizată din metal şi sticlă şi este compatibil cu platforma Continuum. În SUA, cei care cumpără telefonul primesc în pachet şi un headset VR, un trial de 30 de zile la Groove Music şi jocul „Halo: Spartan Assault”.

 

Continuum le permite aplicaţiilor pentru Windows 10 Mobile să ruleze pe ecrane mari. Mai simplu, când un smartphone cu Windows 10 este conectat la o tastatură, maus şi un monitor via un dock special, aplicaţiile rulează ca şi cum ar fi pe PC sau tabletă.

Pe scurt, IDOL 4S dispune de ecran AMOLED cu diagonala de 5,5 inci (rezoluţie 1.080p), chipset Snapdragon 820, GPU Andreno 530, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card microSD cu capacitate maximă de 128 GB), cameră principală de 21 MP (plus frontală de 8 MP) şi baterie de 3.000 mAh.

 

 

La operatorul T-Mobile din SUA dispozitivul costă 470 de dolari. Alcatel nu a oferit detalii despre disponibilitatea pe alte pieţe. 

 

IDOL 4S va concura direct cu modelul HP Elite X3, însă terminalul Alcatel are avantajul preţului mai mic. Elite X3 costă 700 de dolari. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult