Allview a anunţat V1 Viper e, un smartphone Android Dual SIM subţire şi uşor

30.09.2014
Allview a anunţat V1 Viper e, un smartphone Android Dual SIM subţire şi uşor

Compania autohtonă Allview a anunţat lansarea unui nou smartphone Android din gama Viper, modelul V1 Viper e încercând sa combine o carcasă subţire şi uşoară cu o configuraţie hardware entry-level, un modem radio Dual SIM si un preţ accesibil.

Având o grosime de 7,8 milimetri şi o greutate de 122 de grame, carcasa terminalului V1 Viper e oferă o ramă metalică şi un design simplu şi elegant. Aceasta este disponibilă în două versiuni coloristice: alb şi negru.

Terminalul Allview oferă un ecran IPS cu diagonală de 4,5”, rezoluţie de 854 x 480 pixeli şi strat protector Dragontail de la Asahi Glass. Platforma hardware este construită în jurul unei soluţii quad-core ARM-Cortex A7 cu o frecvenţă de tact de 1,3 GHz şi a unui nucleu grafic ARM Mail-400, probabil un model MT6582 sau MT6582M de la MediaTek. Platforma hardware este completată de 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 1880 mAh.

Lista dotărilor include, pe lângă modelul radio 3G Dual SIM Dual StandBy, o cameră foto principală cu senzor de 8 MP şi obiectiv cu diafragmă F/2.0, o cameră frontală de 2 MP, un amplificator audio Yamaha cu procesare hardware DTS şi clasicele dotări Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, GPS şi Wireless Display. Platforma software folosită este Android 4.4, la care Allview a adăugat câteva aplicaţii şi opţiuni particularizate. 

Allview V1 Viper e are un preţ de 649 de lei şi va ajunge pe piaţă la jumătatea lunii octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News