Allview F2 Crony – un nou telefon Dual SIM cu ecran tactil

25.02.2011
Allview F2 Crony – un nou telefon Dual SIM cu ecran tactil

Allview F2 Crony este un telefon Dual SIM puţin costisitor, prevăzut cu cameră foto de 3MP şi suport pentru conexiune WiFi.

Ecranul touchscreen de 3 inch oferă o interfaţă cu 3 ecrane virtuale, fiecare dintre ele putând fi personalizat cu diverse widget-uri. Cele mai importante funcţii ale telefonului sunt dispuse pe o bară de meniu interactivă, iar pentru mai multă flexibilitate avem la dispoziţie atât o tastatură QWERTY, dar şi una alfanumerică, ambele reprezentate virtual pe ecran.

În privinţa suportului pentru multimedia, F2 Crony dispune de radio FM, cameră foto de 3.2 MP cu blitz, media player şi aplicaţie de înregistrare audio şi video. Conectarea diverselor accesorii este facilitată prin conexiune Bluetooth 2.0, cu A2DP.

F2 Crony permite conectarea la internet prin reţeaua WiFi, dau fosind conexiune GPRS şi EDGE.

Pentru navigarea paginilor web avem la dispoziţie browserul Bolt, în timp ce aplicaţia Snaptu oferă acces la reţeaua de socializare Facebook şi Twitter, respectiv alte servicii utile cum ar fi Google Search , Google Calendar, Flickr,Picasa, Stiri, Sport şi Jocuri.

eBuddy este numele unei aplicaţii de mesagerie instant, care permite comunicarea prin reţelele Yahoo!, MSN, AIM şi Google Talk.

Colecţia de aplicaţii oferite de telefon poate fi extinsă accesând magazinul Allview, unde avem acces o colecţie de jocuri gratuite şi alte aplicaţii utile.

Memoria internă a telefonului poate fi extinsă cu până la 16GB, ataşând un card de memorie microSD.

F2 Crony este prevăzut cu o baterie de 900 mAh, pentru care ne este promis un timp de convorbire de peste 4 ore, sau 180 ore în aşteptare.

Allview F2 Crony este aşteptat pe rafturile magazinelor din ţara noastră către sfârşitul lunii martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News