Allview F3 Sensy – telefon Dual SIM cu ecran tactil

01.08.2011
Allview F3 Sensy – telefon Dual SIM cu ecran tactil

F3 Sensy este cel mai nou telefon Dual SIM de la Allview, un model cu ecran de 3.2 inch şi interfaţă tactilă cu meniuri personalizabile.

Allview F3 Sensy

Interfaţa telefonului ne pune la dispoziţie un meniu principal cu două ecrane virtuale, alături de alte trei meniuri din care avem acces la diverse funcţii ale telefonului.

Meniul Shell este dedicat aplicaţiilor multimedia, dar oferă acces şi la agenda de contacte, respectiv funcţia de mesagerie.

Meniul App are în componenţă trei ecrane personalizabile, în care putem ordona colecţia de aplicaţii java instalate. F3 Sensy permite lucrul cu mai multe aplicaţii simultan, astfel încât aplicaţiile deschise sunt trimise în fundal pe durata folosirii altor funcţii ale telefonului, lucrul cu acestea putând fi reluat mai târziu de unde am rămas.

Allview F3 Sensy

Din meniul widgets putem adăuga diverse utilităţi meniului principal al telefonului, cum ar fi: calendar, note, apeluri ratate, alarma, etc. Dacă avem acces la internet putem extinde colecţia de widget-uri accesând Widget Store, de unde putem descărca aplicaţii ca Google Search, bookmark browser, vremea, jocul BlackJack şi altele.

Opţiunile pentru conectivitate includ GPRS, EDGE, Bluetooth 2.0 şi Wi-Fi. F3 Sensy poate reda filmuleţe de pe YouTube, alături de videoclipuri stocate local şi fişiere MP3.

Camera foto de 3.2 MP suportă şi captură video la rezoluţie 720 x 560 pixeli, cu 30 cadre pe secundă. Fişierele rezultate pot fi stocate pe card de memorie microSD, a cărui capacitate poate atinge 8 GB.

Transferul datelor către PC este facilitat prin conexiune microUSB, iar setul de căşti incluse în pachet este ataşat folosind un conector jack 3.5 mm.

Allview F3 Sensy va fi disponibil în curând în magazinele din ţara noastră.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News