Allview lansează două modele smartphone şi o tabletă cu sistem de operare Windows 8.1

Allview lansează două modele smartphone şi o tabletă cu sistem de operare Windows 8.1

Allview a anuţat gama Impera de telefoane şi tablete accesibile cu sistem Windows Phone 8.1, respectiv Windows  8.1. Tableta Impera i8 beneficiază de pachetul Office 365 Personal cu abonament valabil timp de 1 an, în urma căruia utilizatorii primesc 1TB spaţiu de storcare gratuit în contul OneDrive.

 Allview Impera i

Cu preţ de 699 Lei, Allview Impera i este un smartphone dual-SIM cu ecran IPS HD de 4.7 ”, adăpostit într-o carcasă de 7.2 mm grosime. Modelul dispune de CPU quad-core la 1.2GHz (Snapdragon 200), 1GB memorie RAM şi 8GB spaţiu de stocare intern ce poate fi extins ataşând un card de memorie microSD.

Amatorii de poze au la dispoziţie o cameră foto de 8MP cu autofocus, respectiv cameră de 2MP pentru apeluri Skype şi poze selfie. Lista dotărilor este completată cu modul 3G HSDPA+. WiFi N şi GPS. Sistemul de operare Windows Phone 8.1 oferă integrare OneDrive pentru sincronizarea în cloud în timp real a documentelor şi colecţiei depoze.

Allview Impera S

Cu preţ de 749 Lei, Allview Impera S oferă în plus aplicaţii familiare din suita Microsoft Office, respectiv un ecran IPS HD de 5” menit să ajute la creşterea productivităţii. Adresat clienţilor din mediul business, Impera S se conectează cu uşurinţă la majoritatea serviciilor folosite în mediul enterprise.

Allview Impera i8 este o tabletă cu sistem Windows 8.1 şi CPU quad-core pe 64 biţi, bazată pe chipsetul Intel Atom Z3735E. Impera i8 este oferită împreună cu abonament la pachetul Office 365 Personal şi 1TB spaţiu de stocare în contul OneDrive, ambele disponibile gratuit timp de 1 an.

Allview Impera i8

Pentru suma de 849 Lei ne mai alegem cu  16GB memorie internă şi slot micro SD pentru expansiune, conectivitate WiFi N, cameră foto de 8MP cu funcţie de filmare 1080p, cameră frontală de 2MP şi o pereche de difuzoare stereo. Ecranul cu diagonală 8” suportă rezoluţia 1280×800 şi este bazat pe tehnologie IPS. Din păcate acumulatorul Li-Ion de 3800 mAh promite doar 4.5 ore autonomie, cam puţin pentru  o tabletă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult