Allview lansează E3 SIGN, un smartphone cu sistem de autentificare pe bază de amprentă

Allview lansează E3 SIGN, un smartphone cu sistem de autentificare pe bază de amprentă

Allview lansează un nou smartphone din gama mid-range, prevăzut cu ecran IPS de 5.5˝ şi senzor de amprentă Synaptic, folosit pentru deblocare şi autentificare în aplicaţiile compatibile.

Toţi ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informaţii prin opţiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfaţa de utilizare şi funcţiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.”, declară Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Allview E3 SIGN

Allview E3 SIGN este un smartphone dual-SIM cu sistem Android 4.4 KitKat, motorizat de un CPU quad-core la 1.3GHz şi GPU Mali-400MP2, ajutate cu 2GB memorie RAM. Ecranul cu rezoluţie 720×1280 este protejat în spatele unui scut din sticlă rezistentă la zgârieturi. Pe capacul din spate găsim senzorul de amprente şi camera foto de 8MP, bazată pe un modul Sony IMX219 cu suport pentru filmare Full HD şi poze HDR. Deasupra ecranului mai găsim o cameră frontală de 2MP, capabilă de filmare Full HD. Memoria internă în cantitate de 16GB poate fi suplimentată cu până la 32GB, folosind slot-ul pentru card microSD.

Interiorul carcasei ascunde un acumulator de tip Li-Polymer, cu o capacitate 2800mAh.

Opţiunile pentru conectivitate includ suport 3G HSPA+ (până la 21.1Mbps), WiFi N, Bluetooth 4.0, port infraroşu şi conector micro USB 2.0

E3 Sign include funcţie de control prin gesturi şi mod “protejare atingere”, care previne deblocarea neintenţionată a telefonului. Dispozitivul mai are de oferit şi un transmiţător infraroşu, ajutat cu o aplicaţie care permite folosirea ca şi telecomandă universală pentru aparatele utilizate cel mai des. Accesul rapid la anumite funcţii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a telefonului şi accesa aplicaţii utilizate frecvent precum calculator, redare muzică şi clipuri video.

Allview E3 SIGN

Telefonul Allview E3 Sign este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la preţul de 999 lei. Pachetul include şi o husă de protecţie tip carte, oferită gratuit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult