Allview lansează V2 Viper Xe

20.10.2016
Allview lansează V2 Viper Xe

Allview lansează smartphone-ul V2 Viper Xe, adresat tinerilor dornici să strălucească sub privirile admirative ale celor din jur.

V2 Viper Xe este smartphone-ul după care vei întoarce cu siguranţă privirea. Design-ul glossy, subţire, display-ul generos, dar şi performanţele celor două camere răspund cerinţelor unui public extrem de exigent, atent la detalii, aflat în permanenţă în căutarea noutăţilor şi a unui raport corect calitate/preţ. Este un smartphone care va strânge cu siguranţă multe”like-uri”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cu design elegant la exterior, V2 Viper Xe pune accentul şi pe capitolul fotografie, oferind cameră frontală de 8MP cu blitz LED şi funcţie  Face Beauty, asigurând retuşarea automată a imaginilor.

Camera principală de 13MP focalizează în 0.3 secunde şi include un senzor optic cu tehnologie Isocell, promiţând imagini la un nivel ridicat de calitate. Printre funcţiile menite să asiste obţinerea unor poze cât mai expresive se numără: Mod profesionist, GIF, Time Lapse, Panorama, Recunoaştere text, Memo, ş.a.

V2 Viper Xe este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core si 3GB memorie RAM. Rulează Android 6.0 Marshmallow şi dispune de 16GB spaţiu de stocare, care poate fi extins cu un card microSD de până la 128GB în regim single SIM. Terminalul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD şi TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

V2 Viper Xe are un display de 5.5 inch IPS HD. Touchscreen-ul este integrat în structura display-ului prin tehnologia OnCell, iar ecranul cu profil 2.5D este protejat de zgârieturi prin Corning Gorilla Glass 3.

Dispozitivul oferă funcţii care facilitează multitasking-ul. Spre exemplu, opţiunea Split Screen permite afişarea concomitentă a două aplicaţii pe display-ul smartphone-ului, în timp ce Screen Recorder va înregistra sub formă de clipuri video, cu sau fără sonor, tot ce se intamplă pe display-ul telefonului.

                V2 Viper Xe dispune de asemenea de Spaţiu Privat, o secţiune ce poate fi accesată doar pe bază de parolă şi unde pot fi păstrate departe de priviri indiscrete contacte, mesaje, fotografii, documente şi chiar aplicaţii. Informaţiile din Spaţiul Privat sunt criptate printr-un algoritm special, astfel că ele nu vor putea fi vizibile nici atunci când sunt transferate pe computer.

                V2 Viper Xe este disponibil începând de astăzi, pe bază de precomandă, la preţul de 1099 lei, iar livrarile vor începe din 8 noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult