Allview lansează Viper i, un nou smartphone dual SIM cu CPU quad-core

Allview lansează Viper i, un nou smartphone dual SIM cu CPU quad-core

Allview Viper i este cel mai accesibil model smartphone din gama Viper, echipat cu ecran IPS de 4.7 inch şi chipset quad-core.

Viper i se prezintă într-o carcasă cu design slim, având 8.1 mm grosime. Telefonul este realizat pe un şasiu intern construit din magneziu, material ce oferă o rezistenţă mecanică şi rigiditate mai mare, păstrând totodată greutatea la în limite rezonabile (143 grame). Ecranul este protejat cu scut din sticlă minerală rezistentă la zgârieturi şi dispune de modul touchscreen integrat, oferind unghiuri de vizibilitate comparabile telefoanelor premium.

Telefonul oferit în variante de culoare roz, galben, albastru, alb şi negru dispune de 1GB memorie RAM şi 8GB spaţiu de stocare intern, respectiv cameră foto de 8MP cu funcţie de filmare Full HD. Din păcate clipurile obţinute sunt redate pe ecranul din dotare la rezoluţia 960×540 pixeli, telefonul compensând prin calitatea specifică tehnologiei IPS.

Allview Viper i

Allview Viper i este livrat cu versiunea Android 4.2.2 Jelly Bean, motorizată cu ajutorul unui CPU quad-core bazat pe nuclee Cortex-A7 la 1.3GHz, respectiv GPU din seria Mali-400MP. Ajutat cu acumulatorul de 1800mAh, telefonul promite până la 300 minute de convorbiri în reţele 3G sau 180 ore funcţionare în regim stand-by. Accesul la internet este posibil prin conexiuni 3G HSPA+ şi reţele Wi-Fi N. Lista dotărilor continuă cu modul Bluetooth 4.0, receptor A-GPS, modul radio FM şi cameră frontală de 2MP pentru apeluri video.

Noul telefon Allview Viper i va putea fi găsit în magazinele partenere Allview începând cu data de 15 mai 2014 la preţul recomandat de 799 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult