Allview P5 Mini – smartphone dual SIM cu ecran de 3.95”

27.11.2012
Allview P5 Mini - smartphone dual SIM cu ecran de 3.95”

Allview a lansat un nou smartphone dual SIM pentru piaţa din România, echipat cu ecran de 3.95” protejat cu Gorilla Glass şi bazat pe sistemul de operare Android 4.0.4.

Allview P5 Mini

Adresat în special celor tineri, Allview P5 Mini se prezintă cu un design compact şi configuraţie nu foarte costisitoare, centrată în jurul unui chipset cu nucleu Cortex A9 la 1 GHz. P5 Mini dispune de două camere foto, conectivitate 3G şi WiFi-N, precum şi acces la magazinul de aplicaţii Google Play Store, respectiv Gameloft Live pentru jocuri Android.

P5 Mini promite performanţe superioare la audiţia de muzică, atinse folosind tehnologie audio Yamaha si setul de căşti incluse în pachet. In plus, redarea listelor de melodii se face prin apăsarea butonului Power, fără a necesita deblocarea telefonului.

Transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor între telefoanele aflate în apropiere poate fi realizat rapid şi uşor apelând la suportul WiFi direct, fără a fi necesar un punct de acces wireless. Tehnologia Gemini V2 vine în ajutorul celor care doresc să apeleze la o cartelă SIM separată pentru acces la internet 3G, facilitând transferuri de date pe unul dintre SIM-uri si recepţionarea de apeluri, in acelaşi timp, pe celălalt SIM.

Allview P5 Mini poate fi achiziţionat din magazinele partenere la un preţ recomandat de 599 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult