Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Allview continuă şirul lansărilor început cu modelul  X2 Xtreme prezentând şi o variantă accesibilă a acestuia. Noul telefon Allview P6 Qmax vine echipat cu un ecran de 5.95˝ şi procesor octa-core la 1.7GHz.

„Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care oferă o experientă uimitoare datorită performanţelor sale de top, venim astăzi cu un produs cu dimensiuni asemanătoare, care reprezintă cu sigurantă o alternativa mai accesibila.” declara Lucian Peticilă, managerul general Allview.

Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Oferit într-o carcasă cu dimensiuni asemănătoare modelului X2 Xtreme, noul P6 Qmax pune la dispoziţie o configuraţie cu 2GB memorie RAM şi 16GB memorie internă expandabilă. Ecranul cu tehnologie IPS redă imagini la rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli şi este animat de un GPU din seria Mali-450.  P6 Qmax oferă funcţionalitate dual-SIM şi două camere foto – una principală de 13 MP cu blitz dual LED şi o cameră frontala de 5 MP cu autofocus, pentru apeluri video şi poze selfie. Aplicaţia de captură oferă funcţii ca Smile Shot, Face Detection şi Face Beauty, respectiv filmare Full HD asistată cu funcţie de stabilizare a imaginii.

Telefonul Allview P6 Qmax include un acumulator de 3000mAh, promiţând până la 13 ore de convorbiri sau 300 ore funcţionare în regim stand-by. Durata de funcţionare a bateriei poate fi prelungită cu ajutorul functiei Smart Power Saving Mode, câştigând până la  20% mai multă autonomie ȋn „Modul Startup”.

Allview P6 Qmax

P6 Qmax include funcţie Gesture Control prin care putem accesa browser-ul, muzica preferată, camera, fotografiile tale sau orice aplicaţie dorim, desenȃnd o singură litera pe ecran. Similar, putem porni ecranul printr-o dublă atingere pe suprafaţa touch.

Smartphone-ul P6 Qmax este disponibil pe bază de precomandă ȋncepând de astăzi, la preţul de 1099 lei.  

Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult