Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Allview continuă şirul lansărilor început cu modelul  X2 Xtreme prezentând şi o variantă accesibilă a acestuia. Noul telefon Allview P6 Qmax vine echipat cu un ecran de 5.95˝ şi procesor octa-core la 1.7GHz.

„Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care oferă o experientă uimitoare datorită performanţelor sale de top, venim astăzi cu un produs cu dimensiuni asemanătoare, care reprezintă cu sigurantă o alternativa mai accesibila.” declara Lucian Peticilă, managerul general Allview.

Allview P6 Qmax, un smartphone cu ecran de 5.95˝ şi camere foto de 13MP şi 5MP

Oferit într-o carcasă cu dimensiuni asemănătoare modelului X2 Xtreme, noul P6 Qmax pune la dispoziţie o configuraţie cu 2GB memorie RAM şi 16GB memorie internă expandabilă. Ecranul cu tehnologie IPS redă imagini la rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli şi este animat de un GPU din seria Mali-450.  P6 Qmax oferă funcţionalitate dual-SIM şi două camere foto – una principală de 13 MP cu blitz dual LED şi o cameră frontala de 5 MP cu autofocus, pentru apeluri video şi poze selfie. Aplicaţia de captură oferă funcţii ca Smile Shot, Face Detection şi Face Beauty, respectiv filmare Full HD asistată cu funcţie de stabilizare a imaginii.

Telefonul Allview P6 Qmax include un acumulator de 3000mAh, promiţând până la 13 ore de convorbiri sau 300 ore funcţionare în regim stand-by. Durata de funcţionare a bateriei poate fi prelungită cu ajutorul functiei Smart Power Saving Mode, câştigând până la  20% mai multă autonomie ȋn „Modul Startup”.

Allview P6 Qmax

P6 Qmax include funcţie Gesture Control prin care putem accesa browser-ul, muzica preferată, camera, fotografiile tale sau orice aplicaţie dorim, desenȃnd o singură litera pe ecran. Similar, putem porni ecranul printr-o dublă atingere pe suprafaţa touch.

Smartphone-ul P6 Qmax este disponibil pe bază de precomandă ȋncepând de astăzi, la preţul de 1099 lei.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult