Allview P7 Seon, smartphone cu ecran IPS HD de 5.5” şi Android 4.4

Allview P7 Seon, smartphone cu ecran IPS HD de 5.5” şi Android 4.4

Allview P7 Seon  este un smartphone dual-SIM adresat amatorilor de divertisment, prevăzut cu ecran de 5.5” (rezoluţie 1280×720) şi difuzoare stereo. Modelul este livrat cu versiunea Android 4.4.2 KitKat şi dispune de CPU hexa-core.

Adăpostit în carcasă de 8.4mm grosime, P7 Seon oferă ecran IPS cu modul touch integrat şi scut Dragontrail Glass lipit de suprafaţa acestuia, combinaţia oferind unghiuri ample de vizibilitate şi calitate a imaginii la nivelul soluţiilor smartphone premimum. În cazul de faţă, pentru suma de 999 Lei ne alegem cu procesor hexa-core la 1.5GHz (nuclee Cortex-A7), GPU Mali-450 şi 1GB memorie RAM. Telefonul oferă cameră frontală de 2MP şi cameră foto de 8MP cu blitz led şi funcţie de filmare 1080p/30fps, 8GB memorie internă şi slot microSD. Lista dotărilor este completată cu suport 3G, WiFi N, Bluetooth 4.0, receptor GPS şi radio FM.

Toate acestea sunt alimentate cu un acumulator Li-ion de 2400mAh, dimensionat pentru 520 minute timp de convorbiri în reţele 3G şi până la 240 ore funcţionare în regim stand-by.

Allview P7 Seon

În plus, sistemul de operare Android 4.4 poate fi personaizat cu diverse teme de interfaţă create de Allview şi suportă mai multe funcţii utile: dublă atingere pentru pornire, răspuns şi apelare inteligente, video plutitor şi semne predefinite pentru accesarea aplicaţiilor sau apelarea unui contact direct din ecranul blocat. Telefonul are preinstalată aplicaţia Sygic pentru navigare GPS, disponibilă gratuit pentru testare timp de 30 de zile. Softul de navigaţie nu necesită conexiune la internet şi oferă interfaţă intuitivă, uşor de utilizat.

Telefonul Allview P7 Seon este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 8 iulie 2014, la preţul de 999Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult