Allview prezintă C6 Quad 4G, un smartphone accesibil şi cu dotări interesante

04.12.2014
Allview prezintă C6 Quad 4G, un smartphone accesibil şi cu dotări interesante

Allview C6 Quad 4G este un smartphone puţin costisitor cu ecran IPS de 4.5˝, adresat celor care doresc să experimenteze conexiuni de internet mobil la viteze 4G.

Noul C6 Quad 4G este motorizat de un procesor quad-core la 1.3GHz (nucleu Cortex-A7) ajutat cu 1GB memorie RAM. Telefonul rulează versiunea KitKat a platformei Android, acomodată în cei 8GB memorie internă, extensibilă. Avem la dispoziţie cameră foto de 5MP cu funcţie de filmare Full HD, cameră frontală de 0.3 MP pentru apeluri video, modul radio FM, receptor GPS, conectivitate WiFi N şi Bluetooth 4.0.

Allview C6 Quad 4G

Ecranul cu rezoluţie WVGA este protejat împotriva zgârieturilor şi loviri accidentale cu un scut din sticlă minerală. Interiorul carcasei de 9.7 mm grosime şi greutate 150 grame adăposteşte un acumulator de 1800 mAh, care promite până la 390 minute de convorbiri 3G sau 180 ore funcţionare în regim stand-by.  

Cu design plăcut şi dotări atractive, Allview C6 Quad 4G poate fi obţinut la preţul de 599 Lei, deocamdată pe bază de precomandă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult