Allview prezintă X2 Soul PRO, noul său top de gamă

Allview prezintă X2 Soul PRO, noul său top de gamă

Prezent la expoziţia Mobile World Congress de la Barcelona, Allview a dezvăluit X2 Soul PRO, un nou smartphone high-end pentru piaţa din România.

Allview X2 Soul PRO păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL, încercând să convingă prin performanţele procesorului octa-core pe 64-bit, ecranul de 5,2” cu rezoluţe Full HD şi camerele foto de 13MP şi 8MP. Noul terminal rulează versiunea Android 5.0 Lollipop.

Allview X2 Soul PRO

 “X2 Soul PRO este un device care inspiră simţurile şi işi adaptează culorile UI-ului la mediul înconjurător. Plăcut la atingere şi la privire, smartphone-ul va surprinde într-un mod plăcut atât prin performanţă cât şi prin funcţiile sale.” declară Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

X2 Soul PRO se prezintă într-o carcasă de tip unibody, cu grosime de 5,5 mm şi este construit din metal şi sticlă rezistentă la zgârieturi. Designul exterior este evidenţiat prin liniile cromate ale ramei şi combinaţia curburilor cu suprafeţele drepte. Şasiul intern este realizat din aliaj de aluminiu şi magneziu, oferind un bun raport rezistenţă mecanică / greutate. La interior găsim un acumulator de 2700 mAh, dimensionat pentru o autonomie de până la 11 zile în regim stand-by sau 13 ore în convorbire. Ajutat cu modul “Super Power Saving” de economisire a energiei, telefonul promite să ofere peste 100 ore de utilizare pentru fiecare încărcare a bateriei.

Construit folosind tehnologia Full Lamination, ecranul Full HD cu densitate 442 ppi promite unghiuri de vizibilitate generoase şi o bună calitate a imaginii. În afara comenzilor preluate prin interfaţa touch, Allview X2 Soul PRO suportă şi controlul prin gesturi, oferind o modalitate comodă pentru accesarea funcţiilor de bază.

Camera principală de 13MP, un model Sony IMX214 cu 6 lentile, este gestionată cu ajutorul unei aplicaţii de captură ce include funcţii precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image, Eraser, mod Profesional sau posibilitatea de separare a focusului de expunere. Similar, camera frontală de 8MP poate fi utilizată pentru apeluri video şi poze selfie, dispunând de toate filtrele menţionate mai sus.

Configuraţia este completată cu 2GB memorie RAM şi GPU Mali-T760 MP2 cu frecvenţă de 700MHz, două sloturi pentru cartelă SIM şi conectivitate 4G, funcţionând în standardele LTE FDD şi TDD.

Telefonul Allview X2 Soul PRO este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 1699 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult