Allview S4 Steel – telefon Dual SIM cu design metalic

28.11.2011
Allview S4 Steel – telefon Dual SIM cu design metalic

Allview şi-a extins gama de telefoane mobile cu un nou model Dual SIM. S4 Steel este adăpostit într-o carcasă metalică cu grosime de 8.3 mm şi pune la dispoziţie un ecran de 2.2 inch, cu rezoluţie 240 x 320 pixeli..

Allview S4 Steel

S4 Steel oferă o funcţie Smart Dialer pentru găsirea rapidă a contactelor din agentă şi beneficiază de acces gratuit la magazinul de aplicaţii AplyStore, de unde putem instala aplicaţii suplimentare şi jocuri pentru petrecerea timpului liber.

Camera foto de 3.2 MP este ajutată de un blitz LED şi oferă funcţie de filmare. Pozele obţinute pot fi trimise persoanelor apropiate folosind serviciul MMS, sau salvate în memoria telefonului, asigurată prin instalarea unui card micro SD cu capacitatea maximă de 4 GB.

Allview S4 Steel cântăreşte 89 grame şi conţine un acumulator Li-ion de 600 mAh, certificat pentru 180 minute timp de convorbire sau 120 ore în stand-by.

Disponibil în două versiuni de culoare, Allview S4 Steel poate fi achiziţionat din magazinele de profil pentru aproximativ 299 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News