Allview lansează Soul X7 PRO, noul flagship accesibil al companiei

Autor: Aurelian Mihai 14.05.2020
Allview lansează Soul X7 PRO, noul flagship accesibil al companiei

Allview Soul X7 PRO este primul smartphone din portofoliul companiei prevăzut cu sistem quad-camera asistat cu tehnologie AI. Dispozitivul vine echipat cu chipsetul Snapdragon 630 și un diplay de 6,53” cu tehnologie LTPS, pentru un consum de energie redus.

Soul X7 PRO are ca principal element de atracție camera foto mulifuncțională, capabilă să obțină poze în modul ultra-wire folosind deschidere la 120°, mod wide-angle cu rezoluție 13MP, poze cu efect bokeh asistate cu senzorul optic dedicat și poze în modul macro, grupul optic dedicat apropiind de 4x obiectele pozate de aproape.

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI), camera foto scanează în mod continuu imaginile pe care utilizatorii doresc să le captureze și ajustează automat parametrii precum expunere, contrast, focalizare, ISO, culori, generând fotografii de cea mai înaltă calitate. Concret, tehnologia promite obținerea pozelor la calitate optimă fără cunoștințe avansate despre fotografie, oricine putând deveni fotograf „profesionist”.

Adresat celor care dețin ceva experiență în fotografie, modul Professional permite ajustarea manuală a focalizării, balansul de alb, expunere ISO și timpul de expunere, pentru captarea detaliată a peisajelor nocturne.

Soul X7 PRO suportă filmarea la rezoluţie 4K cu 30 fps, selectabilă opțional din meniul aplicației de captură.

Camera frontală dispune de un senzor cu rezoluție 16MP, aplicația camerei foto punând la dispoziție au funcții precum Selfie Panorama sau AI stickers.

 

Configurația bazată pe Snapdragon 630 este ajutată cu 4GB memorie RAM, 64GB stocare internă și slot microSD cu suport pentru capacități de până la 256GB. Telefonul vine cu ecran FullView, prevăzut cu tehnologie In-Cell, având rezoluție FHD+ (1080×2340 pixeli). Carcasa adăpostește un acumulator de 4000Mah, asistat cu tehnologie de încărcare rapidă.

Soul X7 PRO este disponibil la precomandă pe site-ul oficial Allview începând cu data de 15 mai, la prețul de 799 Lei. Prețul de lansare în magazine este 999 Lei și va fi aplicabil după data de 25 mai 2020.

Tags: