Amazon vinde smartphone-uri BLU şi Motorola cu reclame obligatorii la preţuri reduse

30.06.2016
Amazon vinde smartphone-uri BLU şi Motorola cu reclame obligatorii la preţuri reduse

Amazon a început să ofere dispozitive mobile la preţ redus, care afişează pe ecranul de blocare reclame şi promoţii speciale. Această ofertă era disponibilă iniţial exclusiv pentru dispozitivele din gama Kindle. Primii doi parteneri sunt BLU şi Motorola, care aduc smartphone-uri la preţuri considerabil mai mici în acest program. Evident, aceste modele sunt exclusive site-ului Amazon.

Practic, cei care îşi doresc un smartphone mid-range la un preţ entry-level, pot comanda de pe Amazon un BLU R1 HD sau un Moto G4. Acestea vor avea preinstalate software care afişează reclame şi diverse oferte speciale din catalogul Amazon atunci când ecranul este blocat. Reducerea faţă de preţul standard este de 50 de dolari pentru fiecare dintre terminale.

BLU R1 HD vine astfel la preţul de 49,99 dolari, în timp ce Moto G4 costă 149,99 de dolari. Ca o ofertă şi mai specială pentru începutul acestei campanii, Amazon oferă o reducere de încă 25 de dolari pentru Moto G4, aducând preţul acestui terminal la 124,99 dolari. Pentru a beneficia de această ofertă există însă câteva limitări.

În primul rând, aceasta este dedicată clienţilor Amazon din Statele Unite ale Americii. Cu siguranţă, există metode pentru a intra în posesia acestor dispozitive şi în Europa, însă implică nişte costuri în plus. În al doilea rând, doar abonaţii Amazon Prime le pot comanda. Abonamentul anual este de 99 de dolari, şi include reduceri exclusive, acces la oferta de servicii streaming video şi audio ale companiei, cât şi costuri de transport şi timp de livrare reduse.

Citeşte şi Amazon a lansat un update pentru Fire OS care compromite securitatea utilizatorilor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video