Analişti: iPhone 7 va fi cu 14% mai subţire decât iPhone 6

02.03.2016
Analişti: iPhone 7 va fi cu 14% mai subţire decât iPhone 6
Un cunoscut analist specializat pe Apple spune că iPhone 7 va fi cu 14% mai subţire decât iPhone 6, care are o grosime de 7,1 mm. Asta înseamnă că viitorul smartphone Apple va fi la fel de subţire ca iPod touch (6,1 mm). 
 
 
Informaţia a fost publicată prima dată de analistul Ming-Chi Kuo, iar apoi confirmată şi de surse ale publicaţiei japoneze Macotakara. 
 
După ce a lansat iPhone 6, care este mai subţire decât iPhone 5, Apple a avut probleme cu rigiditatea terminalelor şi a apărut scandalul Bendgate. Mai mulţi utilizatori s-au plâns că smartphone-urile lor Apple s-au îndoit atunci când le-au ţinut în buzunar. Problema a fost rezolvată în cazul iPhone 6S. Acum, inginerii Apple vor trebuie să găsească o modalitate de a creşte rigiditatea iPhone 7.
 
Deşi un telefon mai subţire este atractiv pentru mulţi clienţi, unii analişti sunt îngrijoraţi că acest lucru ar putea duce la sacrificarea autonomiei bateriei, care nu este prea bună pe iPhone 6S. 
 
Potrivit zvonurilor, iPhone 7 va încorpora pentru prima dată în istoria iPhone difuzoare stereo şi un port Lightning mai subţire (dar care va putea folosi încărcătoarele actuale). Mai mult, terminalul nu va mai avea slot audio universal de 3,5 mm şi nu va fi rezistent la apă. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult