Android 4.0, disponibil acum din fabrică pentru Samsung Galaxy S II

21.05.2012
Android 4.0, disponibil acum din fabrică pentru Samsung Galaxy S II

Dacă sunteţi fani Samsung şi Galaxy S III nu v-a convins, producătorul coreean oferă acum modelul anterior cu Android 4.0 din fabrică. Această mutare este un gest drăguţ şi de aşteptat din partea Samsung. Atâta timp cât update-ul la Android 4.0 este disponibil deja pentru actualii posesori de Galaxy S II, noile modele ar trebui să fie la zi cu update-urile. Se pare că telefoanele importate începând din luna aprilie vin cu Ice Cream Sandwich în locul lui Gingerbread.

Samsung Galaxy S II, acum cu ICS

În ciuda faptului că are un an vechime, Samsung Galaxy S II rămâne un jucător important pe piaţa telefoanelor mobile cu Android. Chipset-ul Exynos cu procesor Cortex-A9 dual core, tactat la 1,2 GHz, se ţine bine şi încă oferă performanţe bune. Este drept că nu avem un ecran mare cu rezoluţie HD, însă afişajul Super AMOLED Plus a punctat bine la vremea lui şi stă bine pe lângă cele PenTile de pe piaţă.

Samsung Galaxy S II încă se ţine bine pe piaţă

Conform testelor, Samsung Galaxy S II cu Android 4.0 aduce îmbunătăţiri uşoare la performanţa grafică şi la autonomie. Browser-ul web este mai rapid şi acum există un contor de date integrat în sistemul de operare. Pentru cei care sunt deja posesori ai lui Samsung Galaxy S II, update-ul la Android 4.0 ar trebui să fie disponibil în setările sistemului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News