Android 4.0 dual SIM – AllView lansează modelele P4 şi P5

Android 4.0 dual SIM - AllView lansează modelele P4 şi P5

Cunoscutul producător autohton de telefoane mobile Dual SIM şi tablete AllView a prezentat astăzi cel mai puternic smartphone din colecţia sa, noul P4 Alldro.

Lansarea AllView P4 Alldro

Un terminal Android 4.0 Dual SIM Stand-by, dar care permite utilizarea permanentă a conexiunii de date a cartelei 3G primare, P4 Alldro este primul terminal din portofoliul companiei care oferă un ecran Super AMOLED Plus. Cu o diagonală de 4,3″ şi rezoluţie WVGA, acesta este însoţit de o platformă hardware single-core ARM Cortex-A9 tactată la 1GHz, 512MB RAM şi o stocare internă de 4GB, din care doar 2GB sunt disponibili utilizatorului, dar care poate fi extinsă cu un card MicroSD.

Terminalul mai oferă o cameră cu senzor BSI OmniVision OV8830 cu rezoluţie de 8MP, aceasta oferind stabilizare, HDR şi înregistrare video 720p, precum şi o cameră frontală VGA. Dimensiunile produsului sunt de 66.8 x 127.2 x 9.8 mm, greutatea este de 118 grame iar bateria are o capacitate de 1600mAh.

AllView P4 Alldro

AllView P4 Alldro (spate)

Odată cu P4 Alldro, AllView a anunţat şi modelul P5, acesta urmând să fie disponibil în câteva săptămâni. Similar din aproape toate punctele de vedere cu modelul lansat astăzi, P5 va oferi în plus doar un nucleu dual-core, iar ecranul va avea un panou IPS.

Preţul terminalului AllView P4 Alldro este de 1299 lei. Modelul P5 va fi, conform declaraţiilor companiei, cu circa zece procente mai ieftin deşi este mai puternic, diferenţa fiind explicată prin preţul ridicat al panoului Super AMOLED Plus folosit de P4.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News