Apar primele imagini cu noul Samsung Galaxy A55. Smartphone-ul va avea ramă metalică – VIDEO

04.12.2023
Apar primele imagini cu noul Samsung Galaxy A55. Smartphone-ul va avea ramă metalică - VIDEO

Primele imagini cu designul noului Samsung Galaxy A55. Noua generație a modelului mid-range va avea un aspect mai pătrățos și o ramă metalică.

Telefoanele din seria A5x de la Samsung sunt unele dintre cele mai promițătoare modele mid-range pe care le poți cumpăra. De asemenea, ele reprezintă unele dinte cele mai vândute telefoane din gama coreenilor și sunt lăudate pentru raportul calitate-preț.

Noul Galaxy A55 ar trebui să fie noul model din această serie, model care să continue cifrele bune de vânzări ale actualului A54. Mai multe randări au apărut pe internet în ultima vreme, prezentând astfel designul pe care l-am putea vedea pe noul dispozitiv.

Fotografiile prezintă un design mai plat în comparație cu Galaxy A54, o caracteristică de design pe care probabil o vom vedea pe multe telefoane Samsung anul viitor. Păstrează linia de design pe care Samsung a adoptat-o anul trecut, cu camere triple aliniate vertical pe spate. Cu toate acestea, având în vedere liniile de antenă vizibile de pe cadru, de data aceasta s-ar putea să avem o construcție din metal, nu din plastic, așa cum este cazul cu Galaxy A54.

Randările și videoclipurile arată în continuare că butonul de pornire și cele de volum ale telefonului se află pe marginea dreaptă. Slotul SIM este situat în partea de sus, în timp ce partea stângă este complet goală, fără butoane. Portul USB-C și difuzoarele apar în partea de jos a telefonului. De asemenea, camera de selfie este situată central, în partea superioară a ecranului.

Noul Samsung Galaxy A55 ar putea folosi un nou procesor Exynos 1480. De asemenea, se zvonește că va dispune de un senzor de 50 MP și de încărcarea la 25W.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult