Aplicaţia Facebook pentru Android primeşte un update

23.04.2012
Aplicaţia Facebook pentru Android primeşte un update

Cei care folosesc aplicaţia Facebook pentru Android vor primi în curând o notificare pentru un update. Versiunea 1.9 aduce câteva facilităţi interesante, alături de necesarele îmbunătăţiri ale performanţei şi corectarea bug-urilor. Două butoane din interfaţa principală permit acum accesul direct către Messenger şi interfaţa de upload a imaginilor.

Update imporant pentru aplicaţia Facebook pe Android

Dacă suntem realişti, recunoaştem că postarea imaginilor făcute cu telefonul mobil pe Facebook este o acţiune foarte populară. Cu cât se poate realiza mai rapid, cu atât vei fi tentat s-o faci mai des. Utilizatorii care au testat noul update spun că aproximativ patru paşi sunt reduşi la unul singur cu noul buton al aplicaţiei.

De mai mult timp există aplicaţii dedicate ce implementează doar funcţia de Messenger oferită de Facebook. Aplicaţia oficială o oferă acum, cu suport pentru status, grupuri de conversaţii şi sortarea prietenilor. Dacă vreţi să testaţi noile facilităţi ale aplicaţiei oficiale Facebook pentru Android, accesaţi Google Play sau căutaţi update-urile pentru aplicaţiile din telefon.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News