Apple ar putea lansa încă trei modele asemănătoare iPhone X, anul viitor

Apple ar putea lansa încă trei modele asemănătoare iPhone X, anul viitor

În mod cert, designul iPhone introdus în anul 2014 şi preluat cu minime modificări de actualul iPhone 8 va fi abandonat, iPhone X servind drept şablon pentru viitoarele modele iPhone, unele cu preţ mult mai mic decât cel lansat anul acesta.

Ne place sau nu, „bretonul” lui iPhone X va rămâne de actualitate şi anul viitor, când ar urma să fie lansate noi modele iPhone cu ecran mare şi foarte mare. Potrivit buletinului publicat de Ming-Chi Kuo, analist al companiei KGI Securities apreciat pentru predicţiile reuşite legate de viitorul seriei iPhone, Apple va lansa anul viitor modele iPhone X cu ecran de 6.5”, 5.8” şi 6.1”, cel din urmă fiind soluţia de buget, cu ecran LCD şi hardware ceva mai slab, adresat celor care nu pot sacrifica mai mult de 650-750 dolari pentru un nou iPhone.

În schimb, seriile iPhone X cu ecran de 6.5” şi 5.8” vor păstra ecranul OLED, rămânând de văzut dacă pe lângă dimensiunea record a ecranului vom cunoaşte şi un alt record în materie de preţuri. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video