Apple ar putea lansa un iPhone cu sistem dual-camera şi 3 GB memorie RAM

12.05.2016
Apple ar putea lansa un iPhone cu sistem dual-camera şi 3 GB memorie RAM

Urmând tendinţelor observate deja în piaţa telefoanelor cu Android, Apple ar putea echipa cel puţin una dintre variantele iPhone 7 pregătite pentru acest an cu sistem dual-camera, lărgind opţiunile pentru captură foto-video disponibile utilizatorilor de iOS.

Ipoteza lansată de Ming-Chi Kuo, un analist cu bună reputaţie privind dezvăluiri legate de produsele Apple, vizează în special modelul iPhone 7 Plus, care ar urma să primească un ecran de 5.5” şi nu mai puţin de 3GB memorie RAM pentru procesarea imaginilor obţinute.

Potrivit informaţiilor disponibile în acest moment, iPhone 7 va păstra un design exterior foarte apropiat modelului actual, din care va lipsi însă conectorul pentru căşti, a cărui funcţionalitate va fi preluată de cel pentru alimentare prezent la partea de jos.

Astfel, îmbunătăţirile concentrate mai mult la partea de hardware vizează introducerea unui sistem dual camera, o antenă cu design modificat şi acelaşi Smart Connector observat deja la tabletele iPad Pro.

Furnizorii Apple estimează că cererea pentru iPhone 7 nu va fi foarte mare din cauza „lipsei inovaţiei”

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult