Apple ar putea reduce preţul pentru a doua generaţie de telefoane iPhone X

Apple ar putea reduce preţul pentru a doua generaţie de telefoane iPhone X

iPhone X nu prea s-a bucurat de vânzările record dorite de Apple, preţul său piperat fiind cu siguranţă unul dintre aspectele care a descurajat o parte dintre cumpărători. Însă potrivit unor zvonuri recente, Apple plănuieşte să îndrepte această greşeală lansând încă două modele iPhone X, dintre care unul ar putea fi cu aproximativ 100 dolari mai ieftin decât cel actual.

Apple ar putea lansa în luna septembrie nu mai puţin de 3 modele iPhone, două cu ecran OLED şi unul cu ecran LCD. Astfel, vom avea un model iPhone cu ecran OLED de 5.8” şi încă unul cu ecran OLED de 6.5”, înlocuind actualul model „Plus”. Reţeta ar putea fi îndulcită şi cu un model de 6.1”, echipat cu un ecran bazat pe tehnologie LCD.

Cel mai mic dintre cele trei, modelul iPhone cu ecran OLED de 5.8” este succesorul direct pentru actualul iPhone X, primind un preţ de 899 dolari.

De mai mare interes ar putea fi modelul iPhone cu ecran LCD, costul de fabricaţie diminuat putând duce preţul la un nivel mai apropiat de actuala serie iPhone 7.

Toate cele trei modele sunt aşteptate să păstreze tehnologia Face ID şi ecranul decupat la partea de sus.

Deocamdată, informaţiile prezentate sunt la rangul de speculaţii, făcute pornind de la idea că Apple va încerca să restabilească echilibrul între vânzări şi veniturile realizate, oferind consumatorilor mai multă flexibilitate în privinţa alegerii unui model iPhone care să se potrivească cu propriul buget.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult