Apple confirmă evenimentul „Far Out”, dedicat noilor modele iPhone 14. Când are loc lansarea

25.08.2022
Apple confirmă evenimentul „Far Out”, dedicat noilor modele iPhone 14. Când are loc lansarea

Zvonurile din ultimele câteva săptămâni sugerau că data la care Apple va prezenta noile modele de iPhone nu va avea loc în ziua în care ne așteptam. Aceste zvonuri au fost din nou confirmate, întrucât compania a anunțat oficial evenimentul de lansare pentru seria iPhone 14. Acesta se va numi „Far Out” și va avea loc într-o zi de miercuri, pe 7 septembrie.  Data lansării probabil că nu va fi mutată, urmând să aibă loc cu o săptămână mai târziu.

Seria iPhone 14 va fi „vedeta” noului eveniment

Evenimentul Apple „Far Out” are o tematică spațială și va avea loc după mai mulți ani de evenimente online chiar în sediul Apple, unde vor fi prezenți și membri ai presei.

Așteptate la noul eveniment sunt telefoanele iPhone 14 și 14 Pro, cu noi modificări față de anii precedenți. În cazul iPhone 14, s-ar putea ca upgrade-ul să fie doar la nivelul opțiunilor de display, cu un iPhone 14 Max nou-nouț, care va intra între cel standard și modelul Pro. Nu sunt așteptate actualizări hardware majore la nivel intern, însă.

Modelele iPhone 14 Pro vor renunța în sfârșit la „notch” în favoarea unor decupaje în ecran pentru camera frontală și senzorul TrueDepth pentru Face ID, iar acestea vor primi camere noi și un procesor mai performant: A16 Bionic. Se pare că tematica cu stele ar putea sugera că Apple ar putea introduce o nouă opțiune de fotografiere pentru cer înstelat.

Pe lângă noile modele iPhone, Apple ar putea prezenta și noua gamă de ceasuri Apple Watch Series 8, care ar putea integra acum și un nou model „Pro”, mai scump și mai performant. În cele din urmă, există zvonuri despre o nouă generație AirPods Pro, cu difuzoare îmbunătățite și ANC de generație nouă.

Suntem acum la mai puțin de două săptămâni distanță de acest eveniment, deci toate detaliile oficiale despre iPhone 14, Apple Watch 8 și AirPods vor fi anunțate în mod oficial foarte curând.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult