Apple „copiază” Samsung: un iPhone 7 Plus a explodat în cutie în timp ce era livrat către client

30.09.2016
Apple „copiază” Samsung: un iPhone 7 Plus a explodat în cutie în timp ce era livrat către client
Marii producători de smartphone-uri copiază unii de la alţii cele mai interesante tehnologii, dar uneori mai preiau şi obiceiuri proaste. De pildă, un iPhone 7 Plus, varianta Jet Black, a explodat în cutie în timp ce era livrat către client. Se pare că Apple a fost atât de geloasă pentru atenţia pe care o primeşte Samsung pentru unităţile Galaxy Note7 care explodează încât a vrut să aibă parte de acelaşi tratament. Glumesc!

Revenind la incidentul cu telefonul iPhone 7 Plus, acesta a explodat în timp ce era livrat de compania de curierat UPS. Clientul l-a primit deja „prăjit”. 

Imaginile au fost publicate de utilizatorul de Reddit kroopthesnoop miercuri. Mai multe detalii nu se cunosc deocamdată, iar Apple şi UPS nu au comentat incidentul. 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult