Aşa arată Motorola i465

27.02.2009
Aşa arată Motorola i465

Criza financiară şi problemele pe care le-a avut încă din vremurile mai bune pun în dificultate unul din pionierii comunicaţiilor, Motorola. Chiar şi aşa, compania americană, mai bine spus divizia sa de telefoane mobile, încă zvâcneşte readucându-ne aminte că nu şi-a dat obştescul sfârşit. Din întâmplare sau intenţionat, o poză de presă cu un telefon ce urmează a fi lansat cândva în viitor, Motorola i465, a scăpat pe Internet.

Informaţiile legate de Motorola i465 sunt foarte puţine, iar majoritatea datelor cunoscute au ca sursă exact această imagine. Dispozitivul dispune de o tastatură QWERTY puţin dubioasă, cu taste foarte subţiri şi bombate. Pe undeva pe acolo este şi o cameră foto, iar butonul cu un difuzor desenat trădează suportul Push to Talk.

Designul lui Motorola i465 nu este chiar de ultimă generaţie. Nici foarte subţire nu se poate spune că este. Când va fi lansat şi cât costă nu se ştie, dar se ştie că prima oară va apărea în America. Nici dacă nu ar ajunge vreodată la noi nu cred că i-am duce prea tare lipsa.

Motorola i465

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News