Astăzi se lansează iPhone 5. Află toate noutăţile de pe Go4it

Astăzi se lansează iPhone 5. Află toate noutăţile de pe Go4it

De fapt, nici nu se ştie sigur că se va numi iPhone 5. Aşa credeam că şi Noul iPad urma să se numească iPad 3 iar Apple ne-a surprins pe toţi cu numele ales. Aşa că o să ne abţinem să-i dăm un nume înainte să fie botezat oficial şi vom spune doar că urmează să se lanseze un nou model de iPhone.

Evenimentul de lansare va avea loc, ca de fiecare dată, seara, la ora 8 – ora României. Cel mai probabil oficiul de gazdă îl va face şeful Apple, Tim Cook, cel care a preluat frâiele companiei după decesul lui Steve Jobs.

Despre noul iPhone se zvoneşte că va avea un ecran de 4 inch cu raport 16:9 şi un design nou al carcasei. Este aşteptat ca tot diseară să fie anunţată noua generaţie de playere iPod.

Mulţi susţin că tot diseara va fi prezentată şi iPad Mini, tableta de 7 inch mai ieftină a celor de la Apple. Noi credem însă că aceasta va fi lansată în cadrul unui eveniment separat, prin octombrie sau noiembrie. Rămâne de văzut.

Singura certitutine din aceasta seară este noul iPhone. Despre acesta şi despre tot ce se va anunţa nou la evenimentul organizat de Apple veţi putea citi chiar în această seară pe Go4it. Aşadar, reveniţi pe Go4it în seara asta petru a alfa totul despre noul iPhone.

Lansare iPhone 5

Urmărește Go4IT.ro pe Google News