ASUS a anunţat versiunea actualizată a hibridului tabletă/telefon Padfone Infinity

ASUS a anunţat versiunea actualizată a hibridului tabletă/telefon Padfone Infinity

În luna februarie a acestui an, ASUS a anunţat cea de-a treia generaţie a hibridului între tabletă şi telefon Padfone. Noul model adus o serie de schimbări aşteptate, cum ar fi trecerea telefonului la un ecran de 5” şi a rezoluţiilor ecranelor la Full HD, însă modelul a fost considerat prea scump pentru profilul pieţei din România şi nu a apărut în ofertele locale. ASUS a anunţat o actualizare a acestui model şi, de data aceasta, se pare că ne vom putea bucura şi noi de el.

Noua versiune a hibridului Padfone Infinity păstrează designul şi caracteristicile hardware ale generaţiei anterioare, însă face trecerea de la soluţia Qualcomm Snapdragon 600 la mult mai puternicul Snapdragon 800, acesta fiind tactat la 2,2 GHz. O altă modificare este apariţia unui slot MicroSD, capacitatea stocării interne scăzând însă la 16 sau 32 GB.

Dincolo de aceste modificări, noul Padfone Ininity oferă tot 2 GB de memorie RAM, ecrane IPS de 5 cu rezoluţi de 1920 x 1080 pixeli şi 10,1” cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, conectivitate LTE, wireless 802.11a/b/g/n/ac, NFC şi baterii de 2400 mAh şi 5000 mAh.

O altă schimbare este apariţia unei tehnologii numită PixelMaster, care permite camerei foto cu senzor de 13 MP se obţină imagini de o calitate mai bună la rezoluţie de 3 MP, aceasta părând a fi similară cunoscutului PureView de la Nokia. Camera foto de 13 MP cu obiectiv cu diafragmă F/2.0 este însoţită de acelaşi partener frontal, care oferă un senzor de 2 MP şi un obiectiv cu o deschidere la fel de mare.

ASUS a anunţat că preţurile telefonului şi staţiei de andocare sunt de 640, respectiv 240 de dolari, totalul fiind mai mic decât cei 999 de dolari ceruţi de companie pentru prima versiune. În acest moment nu se cunoaşte data la care acest produs va ajunge în România, însă măcar ştim că nu vom fi excluşi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News