ASUS a prezentat oficial noile ZenFone Max M2 şi ZenFone Max Pro M2

06.12.2018
ASUS a prezentat oficial noile ZenFone Max M2 şi ZenFone Max Pro M2

Recomandate drept produse smartphone de buget cu acumulator mare şi Android „curat”, ZenFone Max M2 şi ZenFone Max Pro M2 îmbunătăţesc capabilităţile hardware şi păstrează păsmulte din elementele care au consacrat originalul, precum design-ul şi autonomia crescută.

ASUS Zenfone Max Pro (M2)

Originalul ZenFone Max Pro M1 a fost un smartphone fără prea multe pretenţii, care s-a făcut remarcat autonomia generoasă a bateriei şi versiunea de Android cu bagaj minim de aplicaţii preinstalate. ZenFone Max Pro M2 continuă pe direcţia unei experienţe Android „curată”, împachetată într-un pachet hardware ceva mai bun.

Apărut deja în oferta unor magazine din Rusia pentru echivalentul a 270 de dolari, ZoneFone Max Pro M2 se prezintă cu ecran decupat, noul „breton” permiţând eliminarea ramei lăsate deasupra ecranului la modelul anterior, rămânând doar cea de la partea de jos. La interior, chipset-ul Snapdragon 636 a fost înlocuit cu modelul mai puternic Snapdragon 660. Memoria RAM rămâne de 4GB, iar spaţiul de stocare poate fi de 64GB sau 128GB.

Telefonul poate obţine poze folosind sistemul dual-camera (13MP+5MP) aflat la partea din spate, sau camera frontală de rezoluţie 13MP. Însă piesa de rezistenţă este ecranul LCD de 6.3”, cu rezoluţie 2280×1080 pixeli.

Mai puţin pretenţios şi cu un preţ de 195 dolari, ZenFone Max M2 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 632 şi este ajutat cu 3GB memorie RAM. Spaţiul de stocare este limitat la 32GB, dar poate fi suplimentat ataşând un card microSD. Telefonul dispune de funcţionalitate dual SIM (slot-ul microSD este separat de cel pentru cartelă), cameră foto de 8MP+2MP la partea din spate şi cameră frontală de 19MP. Principalul element de atracţie este ecranul LCD de 6.3”, decupat la partea de sus şi cu rezoluţie 1250×720 pixeli, corespunzătoare unei rate de aspect atipică – 19:9.

Având în vedere hardware-ul nu foarte pretenţios, acumulatorul de 4000 mAh ar trebui să obţină rezultate bune în ce priveşte autonomia.

ASUS va livra noua serie ZenFone Max M2 începând cu data de 12 decembrie, deocamdată pentru clienţii din Rusia. Probabil, noua serie smartphone va fi anunţată în curând şi pentru alte pieţe de desfacere.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult