ASUS ar putea lansa o nouă versiune ZenFone Laser, cu ecran Full HD

06.07.2016
ASUS ar putea lansa o nouă versiune ZenFone Laser, cu ecran Full HD

Lansat anul trecut purtând numele de model ZE500KL, ZenFone 2 Laser ar putea primi un upgrade în viitorul apropiat.

Tot mai stufoasă, oferta de telefoane ZenFone va primi în curând un nou membru. Apărut deja în arhiva cu rezultate GFXBench, un nou smartphone Asus atrage atenţia prin combinaţia interesantă de specificaţii, indicând existenţa unei versiuni Zenfone 2 îmbunătăţită, încă nelansată.

Purtând numele de cod Z01B, dispozitivul pare să corespundă seriei ZenFone 2 Laser ZE500KL lansată anul trecut, numai că ecranul cu rezoluţie 720p pare să fi cedat locul unuia 1080p.

Descris cu un GPU din seria Adreno 505, dispozitivul ar putea fi motorizat fie de un chipset Snapdragon 430, sau mai recentul Snapdragon 435 –  ambele fiind soluţii de buget oferind procesor octa-core funcţionând la aproximativ 1.3 GHz. Lista specificaţiilor este completată cu 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, cameră foto principală de 12MP şi cameră frontală de 7 MP. Opţiunile pentru conectivitate includ suport WiFi şi Bluetooth, însă nu NFC.

Nou ZenFone ar urma să fie livrat direct cu versiunea Android 6.0.1, însă data de lansare şi pieţele de desfacere vizate nu sunt cunoscute, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult