Asus Padfone cu Tegra 3, la început de an 2012

05.12.2011
Asus Padfone cu Tegra 3, la început de an 2012

Asus Padfone, smartphone-ul convertibil în tabletă prezentat în vara acestui an, se apropie cu paşi repezi de lansarea oficială.

Asus Padfone Tegra 3

Lansarea întârziată este cauzată de schimbările de ultim moment aduse la nivel hardware, Asus decizând să renunţe la configuraţia iniţială în favoarea uneia bazate pe Tegra 3, un chipset cu performanţe superioare, capabil să aducă noul Padfone în aceiaşi ligă cu Transformer Prime, versiunea pentru Android 4.0 a tabletei Asus Transformer.

Asus Padfone

ASUS Padfone este un smartphone livrat cu un accesoriu de forma unei tablete, prevăzut cu un compartiment special şi port de andocare. Dispozitivul poate fi utilizat ca şi telefon mobil atunci când ne deplasăm, dar poate lua rolul unei tablete atunci desfăşurăm activităţi care pot beneficia de pe urma unui ecran mai mare, cum ar fi vizionarea de filme, navigare web şi lucrul cu documente text. Prezenţa unui acumulator suplimentar în corpul tabletei poate aduce beneficii şi la capitolul autonomie, extinzând timpul de mobilitate.

Noul Asus Padfone va fi prezentat cu ocazia evenimentului Mobile World Congress 2012, ce va avea loc în luna februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News