Asus va lansa Eee Phone cu sistem de operare Android

08.01.2009
Asus va lansa Eee Phone cu sistem de operare Android

Asus va lansa un telefon cu AndroidCei de la Asus nu duc lipsă de imaginaţie şi, în plus, au grijă ca produsele lor să fie prezente pe mai toate segmentele de pe piaţa IT&C. După ce ne-au uimit când la CES 2009 au etalat tastatura cu PC integrat (putem spune că dezvoltă chiar noi segmente), acum o altă veste sosită din cadrul aceluiaşi târg ne atrage atenţia: anul acesta, Asus va lansa primul telefon mobil Eee ce va avea la bază platforma Android. Eee Phone nu este un zvon ci un produs pe cale de a se naşte.

Informaţiile au fost confirmate de Johnny Shih, CEO-ul Asus. Brand-ul Eee a însemnat încă de la început uşurinţă în utilizare, îndiferent că lucrezi, înveţi sau te joci. Aşa se conturează şi viitorul smartphone taiwanez – un dispozitiv care înglobează atât facilităţi multimedia cât şi business, gândite a fi accesibile tututor, chiar şi celor mai puţini “şcoliţi” în ale tehnologiei.

Referitor la o posibilă concurenţă pentru iPhone, Johnny Shih a spus că Eee Phone nu va rivaliza cu telefonul Apple, dar că Asus a studiat cu atenţie mişcările companiei din Cupertino. În acest caz, “a studiat” are mai multe înţelesuri: a studiat strategia de promovare, produsul în sine sau planurile de viitor? Vom vedea noi atunci când Asus vor pune pe masă primul lor telefon cu Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News