ASUS va lansa seria ZenFone 3 pe 30 mai

07.05.2016
ASUS va lansa seria ZenFone 3 pe 30 mai
ASUS lansează de obicei noile sale dispozitive vârf de gamă la salonul de electronice Computex (31 mai – 4 iunie) din Taipei, Taiwan, iar în acest an compania va face acelaşi lucru. Cu o zi înainte de deschiderea târgului, ASUS va organiza un mare eveniment în care va anunţa mai multe produse, printre care, cel mai probabil, şi noua serie de smartphone-uri ZenFone 3. 
 
Citeşte şi: ASUS ROG a anunţat PC-ul GT51CA echipat cu două plăci grafice TITAN X
 
Aşa cum ne-a obişnuit în trecut, compania va lansa o serie de produse sub brandul Zen, printre care laptopuri, tablete, telefoane, un nou smartwatch şi poate un headset VR. 
 
 
În anunţul de pe site-ul companiei apare marca Intel, ceea ce sugerează că multe dintre produsele care vor fi lansate vor folosi procesoare şi tehnologii ale gigantului din industria semiconductorilor. Produsele care nu vor încropora procesoare Intel vor fi probabil smartphone-urile, deoarece compania americană a confirmat recent că va renunţa la seria de chipset-uri mobile Intel Atom. 
 
Potrivit zvonurilor, ASUS ZenFone 3 va include senzor pentru amprentă, va rula Android 6.0 Marshmallow şi va avea carcasă din metal şi sticlă. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult