Asus va lansa un smartphone sub brandul ROG (Republic of Gamers), adresat pasionaţilor de jocuri

11.05.2018
Asus va lansa un smartphone sub brandul ROG (Republic of Gamers), adresat pasionaţilor de jocuri

Luând exemplul celor de la Razer, Asus va folosi brandul ROG (Republic of Gamers) pentru a promova un smartphone adresat pasionaţilor de jocuri pe mobil.

Asociat în mod normal cu periferice, componente PC şi sisteme de gaming complet echipate, brandul Republic of Gamers este unul cu rezonanţă pentru categoria de cumpărători adresată cu noul produs. Însă cei de la Asus îşi fac intrarea într-o nişă de piaţă foarte competitivă, în care găsim şi alte produse ambiţioase ca Razer Phone, ZTE nubia Red Magic şi Xiaomi Black Shark.

Specificaţiile nu sunt cunoscute, însă putem paria pe chipsetul Snapdragon 845, întâlnit la Galaxy S9 şi alte modele smartphone high-end de anul acesta. Configuraţia optimizată pentru jocuri de Android ar putea include până la 8GB memoie RAM şi un ecran cu rată de actualizare a imaginii la 120Hz, sau mai mult.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, primul smartphone creat sub brandul Asus ROG va fi dezvăluit în perioada 5 – 9 iunie la Computex.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult