ASUS va lansa ZenFone 3S Max, un smartphone cu acumulator de 5.000 mAh

31.01.2017
ASUS va lansa ZenFone 3S Max, un smartphone cu acumulator de 5.000 mAh

ASUS pregăteşte lansarea unui nou model de smartphone din seria ZenFone 3. Este vorba despre 3S Max, un nou model orientat către cei care preferă autonomie crescută peste performanţe ridicate. Acesta va fi prezentat oficial pe data de 7 februarie în cadrul unui eveniment care va avea loc în India. Acest model nu pare să fie cu mult diferit faţă de ZenFone 3 Max, care a debutat anul trecut alături de celelalte modele din serie.

Vorbim astfel despre un smartphone cu construcţie unibody metalică, care vine echipat cu un display de 5,2” şi rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli). Acesta este protejat de sticlă 2.5D, iar panoul include un filtru pentru lumină albastră, pentru a oferi o experienţă de utilizare confortabilă în lumină slabă. Sub „carcasă” se regăsesc un chipset MediaTek MT6750 octa-core la 1,5 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi slot pentru carduri microSD. Camera foto principală este echipată cu un senzor de 13 megapixeli, blitz dual-tone şi obiectiv cu diafragmă f/2.0.

Desigur, marea atracţie este acumulatorul de 5.000 mAh (ZenFone 3 Max beneficia de acumulator de 4.000 mAh), care ar trebui să ofere autonomie de cel puţin două zile de utilizare, conform ASUS. Acesta va oferi şi posibilitatea de a încărca alte dispozitive, asemeni altor modele ZenFone Max din trecut, printr-un cablu care ar trebui să fie inclus în pachet. La capitolul software avem de a face cu deja cunoscuta interfaţă Zen UI, aplicată peste Android 7.0 Nougat.

Nu avem încă informaţii despre data oficială de lansare a lui ZenFone 3S Max, sau despre preţul la care acesta va intra în oferta magazinelor. Aceste detalii vor fi comunicate cel mai probabil săptămâna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult